Detectius privats a Barcelona

Oferim serveis personalitzats per a particulars i empreses

Bonanova Detectius està formada per Jordi Galbany i Marc Duran, dos experimentats detectius privats amb més de 15 anys d’experiència. Des de Bonanova Detectius prioritzem un servei pròxim i de qualitat: els nostres clients sempre tenen accés o contacte directe amb el detectiu o detectius encarregats del seu cas, rebent informació de primera mà d’aquest, sent aquests mateixos detectius els ratificaran els fets en cas ue fos necessari atestar en seu judicial. Oferim serveis a particulars, empreses i advocats, adaptant-nos als requeriments específics dels nostres clients. L’èxit del nostre treball resideix en un seguiment exhaustiu i compromís amb a l’excel·lència en la nostra labor. Abans d’iniciar un treball analitzem els requeriments del mateix i exposem de manera clara i transparent els terminis, costos i resultats que esperem obtenir als nostres clients. D’aquesta manera aconseguim oferir un servei de qualitat i aconsegueixi cobrir totes les necessitats requerides pels nostres clients.

ELS NOSTRES SERVEIS

Els nostres principals serveis com a Detectius privats

PARTICULARS

Oferim una àmplia cobertura de serveis de recerca i seguretat privada per a particulars

EMPRESES

Posem a la disposició de la seva empresa tot el nostre coneixement i experiència professional per a la presa de decisions

ADVOCATS

L’ajudem a aconseguir proves per als seus processos judicials. Comptem amb una llarga trajectòria de col·laboració professional amb advocats

INVESTIGACIONS TECNOLÒGIQUES

Servei exclusiu de recerca tecnològica, un dels serveis més demandats i necessaris en l’actualitat

VIP I SERVEIS DE SEGURETAT

Serveis per a aquells clients més exigents o que fruit de la seva realitat, requereixen d’un servei totalment a mesura.

EL NOSTRE EQUIP

Detectius Privats a Barcelona amb més de 15 anys d’experiència

JORDI GALBANY

Més de 15 anys d’experiència en el sector. Màster en Direcció General d’Empreses i Fotògraf Professional, Detectiu Privat amb TIP 1.782 i Director de Seguretat habilitat pel Ministeri de l’Interior.

MARC DURAN

Llicenciat en Criminologia, Màster en Direcció de Seguretat, Tècnic Sistemes Informàtics i Detectiu Privat amb TIP 2.831 habilitat pel Ministeri de l’Interior. Compta amb més de 15 anys experiència professional.

ON SOM

La nostra seu comercial es troba en el Passeig de la Bonanova. Contacti amb nosaltres i un dels nostres detectius privats estaran encantats d’atendre-li per a realitzar una primera valoració del seu cas, sense cap compromís.
el-tramvia-blau1-760x428

Serveis que ofereix una agència de detectives a Barcelona

Quan pensem en detectius privats, sol venir-nos al capdavant la imatge d’un home amb barret, lupa i gavardina investigant crims. Però la realitat és que són molts els serveis que ofereix una agència de detectives a Barcelona.

Pots contractar un detectiu privat per a respondre a tota mena de qüestions que afectin la teva vida personal o laboral: infidelitats, competència deslleial, fugida d’informació, divorcis, seguiment de lesionats en cas d’asseguradora…

Per a resoldre els teus dubtes, avui et comptem quins són els serveis que ofereix una agència de detectives a Barcelona.

Quins serveis ofereix una agència de detectives a Barcelona?

Els detectius privats practiquen, per compte de tercers legitimats, tots els esbrinaments necessaris per a obtenir i aportar informació i proves fefaents sobre conductes o fets privats relacionats amb diferents aspectes de la vida d’un individu.

Així, els serveis que ofereixen els detectius privats són els següents:

 • Recerques relatives a l’àmbit econòmic, laboral, mercantil, financer i, en general, a la vida personal, familiar o social d’un individu, amb l’excepció d’aquella que tingui lloc en domicilis i llocs privats.
 • Obtenció d’informació i proves que garanteixin el desenvolupament normal i legal de les activitats realitzades en exposicions públiques, hotels, fires, espectacles, certàmens, convencions, superfícies comercials, llocs públics de gran concurrència i similars.
 • Obtenció de proves i informació respecte a delictes perseguibles en la distància per encàrrec de tercers legitimats en un procés penal.

El que no fan els detectius privats és investigar la vida íntima de les persones ni atemptar contra el dret a l’honor, la intimitat personal o familiar o a la pròpia imatge, o al secret de les comunicacions o a la protecció de dades.

Classificació de serveis de recerca privada

Els diferents serveis d’una agència de detectives poden classificar-se de la següent manera:

 • Àrea familiar: recerca de possibles infidelitats, separació o divorcis, custòdia de menors, convivència de fet de l’ex-cònjuge, conductes dubtoses i addiccions socials.
 • Àrea laboral i empresarial: competència deslleial, forces competitives, insolvència fingida, recerca prelaboral, absentisme laboral, detecció de patrimoni real, propietat industrial i intel·lectual, sota rendiment i baixes laborals fraudulentes.
 • Companyies d’assegurances i mútues: verificació de sinistres, seguiment de lesionats, comprovació i verificació de seqüeles i danys reclamats, fraus i lucre cessant.
 • Informàtica forense i ciberseguretat: pericials informàtics, ciberseguretat, verificació de converses en xarxes socials i serveis de missatgeria, extracció i anàlisi d’evidències digitals.
 • Mystery Shopper.
 • Recerques tècniques.
 • Llei d’arrendaments urbans.
 • Anàlisi d’intel·ligència i vigilància digital.
 • Litigation support.
 • Perit judicial en accidents de trànsit.

Els millors detectius privats a Barcelona

Si sospites d’algun acte fraudulent prop del teu cercle, ja sigui en l’àmbit personal o laboral, o necessites proves i informació respecte a alguna activitat, et recomanem comptar amb l’ajuda de detectius privats a Barcelona.

Els detectius tenen l’entrenament, els coneixements i el material necessari per a trobar pistes legítimes que confirmin les teves sospites, i sabran com emmagatzemar-les i presentar-les de manera legal. Per això són la millor solució per a tu.

Abrir WhatsApp